Tak bawak pam susu

Assalamualaikum hai, harini saya pergi kerja tapi lupa bawak pam susu and plastic storage bag,serius memang lupa sbb pergi kerja pun lewat tadi. Dari pagi dah rsa bengkak susu and smpai sekarang sy tak marmet/pam susu. Nak balik rumah perjalanan 1 jam. Soalan, takpe ke kalau sy marmet kat toilet? Maksud sy perah susu terus ke lubang sink sebabnya sy mmg tkde bekas utk tadah.. Dosa tak ehh bazir susu mcmtu je.. 😭

1 Balas

boleh. sbb klu awk x buat blh memudaratkan diri

3mo ago

sy pernah buat mcmni. sbb pejabat xde sediakan peti...beg ais lupa bawa.