Hai nak tanya kenapa ya sy pam manual susu xnk keluar, tp marmet susu lancar? 😅

6 Balas

Hmm sy xda pengalaman,,sy sllu direct feeding ja🤣🤣sbb suri rumah full time kan.kecuali sy kurang susu sy bg susu fm lah.pernah juga pam tp ya Allah sikit sgt keluar tp kalau direct perghhhh smpi tercungap2 ank sy 🤣pernah lahi kna tembak d mata aduhhhh ketawa ja sy msa tu sbb lucu tgok bby muncung mlut mau nenen tp mata dia mna tembak hahaha..

suction x kuat kot. atau x kena size.

awak guna pam manual yg mcm mana ya?

saiz tak kena atau sparepart ada yg bocor

2y ago

biasanya manual ni standard size. awk kena beli corong yg insert kalau terlalu besar atau kecik mmg susu kluar sikit

xkena size nipple kot

kdg2 pam susu x ok.