alhamdulillah second test

Assalamualaikum its a good news , pagi tadi check siap tutup mata dlu, syukur dpt double line ni second check upt, Alhamdulillah rezeki kami.. Hubs da bole agak sbb sy miss period da dkt smggu lebih.. Inshaallah nnti check dkt klinik Yg first upt sbb baru lgi (7/1) Yg second upt (23/1)

alhamdulillah second test
24 Balas

Yg 1line ats tu sis cek bla ya? Sbb sy pn da lwt period smggu lbeh, shari sblm tarikh period sy cek -ve lg.. Skrg tkot nk cek lg tkot result still same.. Huhu

4y ago

-ve @ samar2 sis?

Tahniah sis. Selain missed period apa lg simptom sis? Share la kalau bleh. Mana tau turn saya plak lpsni ☺️☺️😌

4y ago

Bole je.. Bdn mula rasa penat, tak selesa, cepat mengantok, kdg emosi pon bole berubah.. Perut rasa tak selesa, pinggang.. Lps tu akn rasa selera mkn bertambah then muntah2..

Tahniah awakk...lps ni kalau nk konfemkan boleh pegi klinik swasta dulu check & scan then dh 6w/8w boleh bukak buku pink😉

Alhamdulillah tahniah☺️ bila last period? N 1st check upt tu after period delay brpe hari ya?

4y ago

Yeke. Sy last period 27hb tu. Should be today periodnya. 24hb. But pg tadi gatal g buat upt test. Keputusan -ve. Tu kena tunggu lagi la. Kalau tak dtg period sampai 1/2. Baru nak test balik. Doakan sy ☺️

Woaaa tahniah sis.. Btw boleh tak nak tahu bila hari pertama last period sis?

4y ago

Haah sepatutnya 17/18 macam tu period bulan ni. Tapi lewat period tak sampai seminggu lagi.. Sebelum ni tak pernah missed period. Every month mesti period cuma tak banyak hari lah.. Ada orang kata hormon lepas kahwin period jadi 3-4 hari je.. Kadang 3 hari dah start kering.. Cuma bulan ni je lewat banyak hari pada sebelum ni..

Alhamdulillah,tahniah sis.. Jaga diri jngn buat kerja yg berat2😊😊

4y ago

Sama2

Tahniah sis..semoga dipermudahkan urusan

Alhamdulillah, tahniah 👏🏻👏🏻👏🏻

sis, yg line satu tuu ade samar2 kee?

4y ago

Ohh yeke.. Hrini sy cek lgi.. Dpt 2line jgk.. Inshaallah selasa nnti nk cek dkt klinik..

Tahniahh. Indah kan perasaan tu 😍

4y ago

Betol tu.. Excited.. Sbb bru je khawin .. Alhamdulillah 🤗