Sakit badan

Assalamualaikum. Hi everyone. Last 2 days, sy keluar dgn husband dan anak. Lpstuu, sy pesan kat husband singgah kedai runcit beli air. Husband beli air mineral tapi yg sejuk. Sy request yg tak sejuk tp mase tu out stock. So sy pun minum sikit sekadar hilang haus. Tak lama lepastu saya rasa tak sedap badan which is rasa sakit2 urat mcmtu la. Mean minum sejuk tu belum sesuai dgn bdn ke mcm mana ya sebab setahu saya air sejuk masuk bdn jadi suhu bdn kan. Siapa yg pernah alami? Kalau makan panadol akan okay tak? Saya baru je habis pantang 2 minggu yg lepas. Serius tanya 🥺

7 Balas

Supposedly takda apa pun sebab sis pun dah habis pantang & sis minum sikit. Takut sis termakan benda lain atau ada terbuat kerja berat ke. Kalau saya sakit urat saya prefer urut dgn org berpengalaman. Atau tak sure juga sbb ada org pantang ais etc 100 hari sebab badan dia akan berangin kalau minum/makan

9mo ago

*belum

Xde apa sbb badan dah lama x rasa air sejuk, mungkin badan terkejut sbb tiba2 Terima ais, InsyaAllah hilang la dlm masa terdekat

9mo ago

*typo teruk sngt 😢

sye lps bersalin trus minum ais alhamdulillah xde pape...x pasti la tpi rsenye bkn sbb minum air sejuk tuu

9mo ago

Alhamdulillah bdn awk okay

sepatotnya xde mslh pon awak. air sejuk bukan penyebab awak sakit urat. boleh jadi sebab lain

9mo ago

sekarang mcm mana? dah okay ke awak. xpe nnt awak try and error lg okay. nak makan ambik sikit2 dulu. then kalau okay awak baru proceed na❤️

Tak pernah alami. Hopefully ibu cepat sihat seperti biasa.

9mo ago

Thankyouu awk, Terus demam. Ni dah makin okay lps berurut dan mkn panadol.

ikut badan org.. ade org yg bdn xtahan..

9mo ago

X tau la awk. Iya la tuhh. Thank you awk.

xde ape pun..

9mo ago

😢