Barang ke hospital

Assalamualaikum. Due date sy 19/9 tapi beg ke hospital baru siap 70%. Mcm confius pulak nak bwk barang apa yg betul² penting dan berguna. Lupa dah, last bersalin tahun 2018 😅. Cotton ball perlu bawa ke tak ya? Pampers sy beli saiz s terus, nak bawa berapa pcs ya ke hospital? TQ 💕

2 Balas

extra Pampers, sy letak dlm ziplock asing.. nasib la muat brp keping..mcm sy, muat 12keping.. ziplock utk lb/ward/balik,letak 1-2keping Pampers.. incase klau extra pampers xcukup, boleh mintak husband hntar kemudian

pampers bwk je satu plastic tu. ade nurse skng ni nak yg x bukak lagii.