Barang ke hospital kerajaan

Tumpang tanya, biasanya berapa keping ya bawa pampers jika bersalin di hospital kerajaan? Plan bersalin di Hospital Cyberjaya. Tq!

4 Balas

Pampers bwk 10 keping je dulu x cukup blh mntk husband hntrkn..baju bby bwk 2 psg je bju ibu plk untuk balik dh cukup x yh bnyk2 pun Klau bersalin normal Klau czer x pasti la sbb ad bca czer kne thn ward lama sikit ibu

Salam nak tanya hosp cyber kalau nak bersalin kat situ kena book dulu ke or boleh terus ke sana kalau ada tanda?

3mo ago

saya tengok orang kata boleh walk in sis

sy bawak 10 keping dalam beg, tapi 1 pack sy standby dalam kereta.

3mo ago

cukup je. macam sy lepas emergency czer, baby warded kat SCN, so nurse mintak pampers 1 pack & wet tissue 1 pack.

Eh sama la kita nk branak sana 17/5 ni heheh