Barang ibu & baby untuk di bawa ke Hospital?

Assalamualaikum. Saya first mom dan due date sy bulan 3 ni. Saya nak tnya barang² hospital apa yang perlu dibawa ya ? #seriusnanya #firstmom #ingintahu #pleasehelp #firstbaby #bantusharing

2 Balas

tgok youtube ada orng share psl brng bby .. fb pun ada . kat sini pun ada yg share apa yg perlu bawa ke labour room .. sis tinggal cari ja

1y ago

okay sis. nnti sy cari kat dalam ni . terima kasih sis 😎

1y ago

okay lily. terima kasih ya 😁