Hospital Swasta

Assalamualaikum dan hi..sy nak tanya ada yang tahu hospital swasta mana yang okey untuk bersalin sekitar seremban?yang ada pengalaman boleh bantu sy?terima kasih☺️

1 Balas

Sy duduk Nilai tapi sy bersalin kat Annur Bangi. Hehe. Apa kata, awak gugel dan baca blog2 org. Biasanya bila baca kat blog, review dia lebih teliti. Sy pun baca review hospital annur dan azzahrah kat blog. Dan pilihan2 doktor yg ada. Penting jgk tgk review doktor tau. Sbb sy salah pilih, doktor sy x ok. Mujur masa sy bersalin, dia cuti. Hahahaha. Doktor on call lagi best. Haaa. Boleh jgk review di page fb hospital berkenaan kalau ada. Ramai akan review kat situ jugak.