Berat Baby

Assalamualaikum dan slmt sjhtera.. Saya nak tnya.. Anak saya dh 3 bulan.. Berat dia 4.8 je.. Nurse kta tk mngikut crta dlm buku tu.. Dia dlm brisan kuning je.. Berat ank saya mningkt tpi sdikit je.. Tk naik smpai 1kg.. Ank saya hnya bf je tk cmpur dngn susu formula.. Boleh saya tahu dan bgi pendpt ibu2 smua mcm mna nk tingktkn berat bdan bayi saya ye.. Ap yg saya kna buat.. Trma ksih ?

6 Balas

Alhamdulillah full bf utk baby. Sy trpksa top up fm sbb susu yg sgt kurng. Hnya perlu kerpkn susu sis. Jgn lyn baby tido lama. 2jam susukn lg