ia tanda hamil?

Assalamualaikum Dan slm sejahtera.. Sebelom tu sy mamy anak 2,tetapi 2nd baby meninggal puasa setahun lalu.. Dan saya mamy Yg bersalin emergency & elective czer ?. Apa yg buat tak pasti tu, Pengalaman tak sama, tapi google mcm hamil ?.. Kalau Ikot lewat haid 4hari.. Perut Mmg krem.. Ada keluar lendir putih.. Perut sebu,mcm angin.. Ada tak yg sama mcm sy?

2 Balas

senang G klinik untuk kepastian kalau dah cek upt...takut hormon atau kekurangan air dalam badan...macam saya positif tapi badan kekeringan ...bahaya dkt baby

upt akak dh check ke ?

5y ago

Da check -ve 😢