tanya

Assalamualaikum dan selamat sejahtera.. Nak tnya normal ke klu baby bru lahir dlm usia sbulan 5hari isap susu lps tu dia muntahkn balik...

2 Balas

Anak sy alami masalah yg sama.. Tp sy ada baca jgn biarkan breast penuh sgt dgn susu sampai keras baru nak bg anak.. Sbbnya nt bby akan dpt lebih air dr lemak.. Tu yg dia muntahkan balik air2 yg lebih

Maksudnya muak ke? Muak tu biasa..kene tepuk2 bagi sendawa lepas minum susu klu x dia muntah balik