Pengetahuan

Assalamualaikum dan selamat petang mmy². Nak tanya kalauu macam nii pregnant ke ye ? Nampak samar² je doubleline #firstbaby #1stimemom

Pengetahuan
23 Balas

ye cuma masih samar sbb hcg msih rndah. ulg lg test upt trpulg nk ulg hri2 atau smgu dua. test guna urin pg sblm mnum lg baik.. nti bla dah terang bole cnfrmkn dkt klinik swsta dan scan tgok kantung dan seterusnya heartbeat.

Positive tu pregnant, sama macam saya. Boleh repeat test. After 8 hari line makin terang 🥰 Hopefully you & baby sihat yeee. Aminn

Positive tu. Sama mcm saya punya jumaat lepas 1 st test, then sy test lg 2 kali sbelah malam.. Makin terang line tu

4y ago

14hb October

Tahniah!!!!! Kalau nk terang lg, hrp test lg 2minggu ye ❤️ ni dh confirm ni tunggu bukak buku pink je ni

tahniah... pregnant tu... sbb double Line... nnti try la test lgi sekali.. nnti mesti makin terang line tu

Waalaikummussalam.. In shaa allah sis, positif tu.. Kalau nak lg terang.. Try cek 2 mggu lg😇

tahniah..smoga sy pon ada rezeki mcm sis tgk upt sendiri punye double line..🥰take care.

Mcm sy last week. Check again 1 week later. Haha will turn to bright red. Congratulations

ye sis..mcm tu sis pregnant.....tahniah sis..jga baik2..jgn buat kerja berat

pregnant tu . insyaallah . nnti try lagi check upt . buat wktu pagi . tahniahhh 😁