Pengetahuan

Assalamualaikum dan selamat petang mmy². Nak tanya kalauu macam nii pregnant ke ye ? Nampak samar² je doubleline #firstbaby #1stimemom

Pengetahuan
23 Balas

sma mcm sy..time pi klinik check samar jga mcm tu tpi doc ckap sy dh hamil 8 mnggu..

Mcm positive... X per, lg sminggu blh cek upt lg utk double cnfirm.. #TAPSupermoms

tahniah... klu rasa kurang yakin boleh test lg @ klinik... #TAPSupermoms

Asal nampak je kira positif da tu. Tapi kena double confirm dengan doc

sma mcm sya punya dulu, tu tndanya baby msih awal lagi, tahniah sis

InsyaAllah ada tu tapi masih awal. Tahniah 🥰

Xpasti lagi seminggu check balik.. 😊 😊

InsyaAllah pregnant tu. Tahniah.

tahniah mngandung niee

Positif tu siss... Thnia..