Hai,saya nak tnye, sejak dua hari lepas saya kerap sakit perut dan rasa kejang, saya rasa mempunyai

tanda tanda nak hamil tu tapi bile sy cek upt negative, btw sy bru je hbis period, nk ikutkan lepas smnggu sy brhubungan trus sy rse tksedap badan, adakah saya hamil? #ingintahu

1 Balas

Nak lebih pasti check seminggu dua lepas missed period. Kalau awal sangat before tunggu period lambat dtg selalunya negative

3y ago

oke tq atas jawapan ☺