Keguguran weeks 9 hari ke 5??...

Assalamualaikum dan selamat pagi.. sy nk bertanya. Ada x dekat sini mengalami keguguran dan rase sakit die mcm nak bersalin?? Sy sekarang tgh tggu keputusan sebab ada keluar darah beku semase saya ke toilet.. sekarang ni saya berase sakit yg amat sekali sampai nk buat keje rasa nak menangis.. ??..

2 Balas

Wslm. Klu ade darah beku tu sakit dia mmg sakit la.. Nnt mkn ubat tahan sakit. Semoga dipermudahkan urusan sis..