+ve vibes please.

Assalamualaikum dan selamat pagi, semalam saya try check prgncy test, Alhamdulillah +ve. Tapi first baby saya baru 6bulan. Mesti misi akan bebel. Mungkin salah saya x berhati2, tp rezeki baby Allah tambah lagi 1. Saya blur, dalam masa yang sama saya takut sebab jarak dekat. Mungkin ada yang kecam tapi mau buat macam mana lagi. Doakan saya kuat ☺

5 Balas

Alhamdulillah. Tahniah. Nurse bebel tu sekadar menjalankan tugas dia. Dah rezeki awak. Xperlu risaukan apa2. Jaga diri & baby ye. Semoga dipermudahkan semuanya.

Waalaikumussalam, Alhamdulillah tahniah atas kehamilan. Semoga dipermudahkan urusan ye mommy. Aamiin 🤲🏻 #TAPsupermoms #TAPactiveusers

tak pe, nurse bebel sekejap jer. Janji Puan dan baby sihat. Takmo stress-stress.😊

mg dpmudahkan segala urusan puan..Allahuma aamiin

tahniah..xpe nnt nurse bebel kejap je..