Due date Oktober 2022

Assalamualaikum dan salam sejahtera. Siapa lagi due bulan 10 ya? Mcm mana dah settle ke persiapan semua?😊

36 Balas

due 24/10.. tinggal barang grooming dan mak je.. yg lain semua settle dah.. minggu depan nak start membasuh dan packing beg..

2y ago

biasa2 je, beli sikit2 dan tengok kalau ada promo, boleh jimat.. + takut lambat2 nanti tak larat dah nak mencari, nak mengemas.. 😬

Saya 21/10 baru beli barang baby separuh.. barang sendiri belum lagi. semoga dipermudahkan segala urusan ibu2 semua.. #firstmom

due 30 oct .. takda beli apa² lagi😅😅 .. excited nk beli tapi tahan dulu .. next month kot beli sikit² #1stbaby

2y ago

Sama lah, saya due 24/10 tapi tak beli apa lagi. Masuk bulan 8 ni baru beli sikit2. Huhuu

saya due 11/10.. alhamdulillah barang baby semua dh lengkap ...cuma brg utk ibu berpantang je belum lengkap..bru 10% ..

due date 20/10..bru beli bju bby 5 psg..yg lain blom prepare lg..tu pn bli on9 je..xlarat nk jaln ade hb low😢

wakalaikummussalam alhamdulillah saya dh settel sikit ii keperluan baby, keperluan saya ja belum lagii 🤭

Brg bby alhamdulillah hampir tinggai brg mommy je la set pantang masih dlm survey LG..klau ada suggests bgtau k

2y ago

Sama dengan saya. Due 15/10 ni barang baby mcm dah hampir settle. Brg maknye je ada yang belum settle 😅

saya due 27/10 xbli ap2 lagi.. nk bli shopee rsenya risau sbb tkod smpai x kena gn hati😂

walaikummusalam.. sy bulan ni baru nak beli. 🤭 memang belum beli apa2 lagi.. haha

due 17/10..brg baby alhamdulilah dh siap 50% .. brg ibu belum prepare lgi🤭