Ovarian cyst

Assalamualaikum dan salam sejahtera.. Saya baru jumpa doc semalam.. 8minggu 4 hari.. Doc scan baby dah ada heartbeat.. Tp dapat kesan cyst 3cm juga.. Apa yg kita boleh buat utk kecik kan cyst tu? Bahaya ke.. #firstbaby #pleasehelp

10 Balas

sy pun penah ada ovarian cyst masa scan 8w camtu..size 2.5 smthing..so far doc kata tak perlu risau sbb size nya kecik lg..bila scan 18w, Alhamdulillah cyst nya dah takde 😊tp sy takde buat papepun..tak control makan apa semua 😁