Darah nifas

Assalamualaikum dan salam sejahtera ibu2.. Hari ni saya berpantang hari ke 13.. Darah nifas saya berwarna coklat gelap.. Dan ada berbau seolah ikan masin.. Adakah ini normal? Sbb sepanjang pantang ni saya asyik makan ikan haruan kering..

1 Balas

Normal sis darah nifas mmg bau lain mcm skt...mybe darah nifas sis nk bhnti...ad stgh org darah nifas bhnti awl, ad yg sampai 60 hari.. lebih 60 hari di kira darah period

4y ago

Alhamdulillah kalau puan ckp mcm tu.. Sbb risau jugak.. Berbau..