Darah nifas

Salam mommies and Hi. Sekarang saya dah 39hari berpantang...baru baru ni darah nifas saya dah nak kering...warna pun dah bertukar warna coklat..tapi tetiba pada hari ke 36, darah saya kembali deras dan berwarna merah. Normal ke?#ingintahu #bantusharing #pleasehelp

1 Balas

Eh..mcm saya...ada jugak saya tanya kawan doctor saya...normal katanya...unless if darah fresh & keluar terlalu banyak then kene cepat² jumpe dr