Buka buku pink

Assalamualaikum dan salam sejahtera, ada yang buka buku masa PKP ni? Sy dah col klinik kesihatan. Tiada yang menjawab. Faham sebab situasi skrg.

1 Balas

sy bru buat sis... 8weeks...masa tu mlas nk call da sbb xjwb juga..sy terus pegi utk tnya ja...tiba2 terus nurse buat kan..cuma mcm potostat dokumen xbg lg...sbb kedai bnyk ttop kan..

4y ago

Haah.. better 8 weeks nt bru awk pegi.. mcm sy aritu dtg 5weeks dye xbuat lg..dia suh tggu 8weeks bru buat buku..