Vitamin masa mengandung

Assalamualaikum dan salam hujung minggu buat semua. Sy ada soalan utk ibu2 dlm ni, masa pregnant ibu2 consume vitamin ape ye ... Vitamin yg bole consume dr awal preggy smpai akhir. Thanks.

9 Balas

Sebelum preggy sampai 3bln sy consume folic acid 5mg Appleton brand Watson. 4bln nurse kk bg Zincofer. Sy consume sampai 5bln. 6bln badan dh x terima Zincofer. Mkn je muntah. Then doktor bg obimin. Sy consume sampai beranak InsyaAllah

4y ago

Ooo mnum similac mom ye.. Sy pon tgh srvey susu yg ok utk preggy mommy