VITAMIN C

salam sape2 ibu n bakal ibu nk consume vitamin c nie blh order dkt sya... vitamin c nie mmg terbaek...ibu2 yg brsalin czer tu baik consume vitamin c nie baik utk luka cpt baik n kering... #nursekpj #kpjspecialisthospital

VITAMIN C
2 Balas

betul vitamin ni bgus..sy pn mkn vitamin jnis ni..ms czer last year pn consume ni....husben blikan... dr sblm preggy smpai dh ada ank skrng ni msih consume..very recomended vitamin c ni....mommy dkt luar sana blh bli vitamin jnis ni... 😉✌

4y ago

❤❤❤❤❤

Hrga brpe

4y ago

1btol RM85 100BIJI