Beli pakaian bayi semasa pkp

Assalamualaikum dan Hai semua... Sebelum ni seronok sopink barang bayi di butik pakaian bayi tapi sejak pkp ni semua mall ditutup. Bayi saya bulan ni dah masuk 4 bulan. Kebanyakan pakaiannya dari new born sampaila umur 3 bulan. Baju yang ada ni dah senteng nampak perut yang bulat tu dah. Dulu saya beli baju online dari shoppee je sebelum dia lahir dan sejak baby saya lahir dia x merasa baju baru lagi. Sesiapa ada idea tak macam mana saya boleh dapatkan baju baru umur 4 bulan untuk bayi saya?

2 Balas

Beli online

4y ago

Betul dekat shopee pon Ada. Atau sis masuk fb, search atas tu baju baby 3bulan