Baju bayi lelaki

Ada sesiapa yang perlukan bantuan baju bayi lelaki ( terpakai) untuk newborn? Anak sy sekarang dah cecah 4 bulan jadi ada baju baju yang dah tak muat untuk di sedekahkan.

10 Balas

saya perlu huhu..saya ibu mngndung yg tidak bekerja,suami pn tidak bekerja atas faktor pkpb..jika sudi chat saya d nber 01151662776..trima kasih membantu yaa semoga murah rezeki♥♥

Cik masih ada ke? Saya akan melahirkan baby tidak lama lagi. Dan sedang mencari barangan bayi. Saya akan tanggung kos penghantaran. Harap ada rezeki saya terselit.

3y ago

Boleh cik. 0179863141 (Zulaikha)

semoga urusan sis dipermudahkan & semoga budi baik sis dimurahkan rezeki. amiinnn... #13Dec20  #IbuRA #TAPSupermoms

Semoga dimurahkan rezeki ye sis. Aamiin 🤲🏻 #TAPsupermoms

sy perlukan.. sy first prgnacy..dan tiadak bekerja..

klau msih ada sya nak sis

sy nak tp sy bby girl

saya nak 01112046698

masih ada lagi sis?

*tidak