CONFUSION

Assalamualaikum dan Hai semua. Saya nak tanya, harini hari yang ketiga period saya delay. Selama ni memang tepat lah tarikh period. Tadi saya buat pregnancy test, satu line. Jadi, saya nak tahu hari ke berapa yang seeloknya untuk kita buat pregnancy test tu ? Terima kasih.

2 Balas

Waalaikumsalam 🙂 tunggu lagi beberapa hari lagi, mungkin lambat sikit result. Best of luck 🙂✌🏻

Sama mcm sy..da delay 3 hari tp da 3,4 kali test upt stll -...