Baby raya

Assalamualaikum dan hai semua..mommy2 semua kandungan dah ke berapa minggu?..Jom share sama2..saya first pregnant 39 minggu 3 hari n baby still selesa lagi dalam perut ni hah..due date 28 May..jom share pengalaman2 mommy semua and saya nak ucapkan Selamat Hari Raya Aidilfitri buat semua.. Doakan dpermudah urusan bersalin n saya doakan juga untuk mommy2 yang sedang menunggu due dpermudahkan urusan serta dikurniakan zuriat bgi mommy2 yang still menunggu cahaya mata..aamiin #stayathome #doa baik2 #wearesuperwomen

Baby raya
45 Balas

Skrg dh 38w3d... Due 4/6 .... Dh bape hari ni baby kick lebih.. Harini baby kurg kick sbb nk bg ibu die beraya.. hari2 ckp tgu ye tgu ye..🤣 ikut due date ye..hehe... moga2 sis dpermudahkn bsalin yee.. doakn sy... Amin.. salam lebaran al-Mubarak 2020 #baby raya 2020

4y ago

Siti tu la... Dpt mkn lg...ape nak..hehhe

Raya ni baru 22 weeks..ramai dah tegur..dah nampak baby bump..xeh sorok dah hu..hu..alhamdulillah..sihat je raya ni..mkn pun lalu je..dulu2 pun pernah beraya pregy anak ke 3 dan bersalin 2 minggu sblm raya anak ke 4...kali ni beraya pregy utk anak ke 5..

4y ago

Alhmdulillah..moga dua2 sihat..seronok bby ye..jga diri sis..

Alhamdulillah anak yg ke 3 #31w5d.. Kalau ikut kan kakak abg sebelum ni mmg cukup suka duduk dlm perut yg 1st ngam 40w keluar. Yang 2nd 40w 3d. Semoga dipermudahkan urusan sis and kita semua untuk melahirkan Dan sihat sempurna baby masing2

4y ago

Ngam2 baby keluar..pandai bby pilih minggu ye..aamiin..semoga urusan kita dpermudahkan..

Waalaikumslm mom...selmt menymbut hri raya aidil fitri,sya dh msuk 39 minggu juga,dn due date 06.06.20.trima ksih doa nya..smoga kita semua d beri kemudhn dn kelncran dlm urusn melhirkn nnti...Aamiin

4y ago

Aamiin..smoga dpermudahkan segala urusan kita

Skrg da 40 minggu 2 hari. Due date 22/5/2020,tp lepas dktr check hr khamis tu,sy diberi masa extra 6 hr. Incase xbersalin lagi,29/5 dah kena serah diri,masuk wad😀😀

4y ago

Bby seronok dlm perut lagi..smoga dpermudahkan buat sis...moga semuanya selamat..aamiin

وعليكم السلام ورحمة الله وبركاته Sya 37w 6d, due 9/6 ni..InnShaAllah semoga dipermudahkan urusan kita semua..Selamat Hari Raya Aidilfitri jgk...😊

4y ago

Aamiin...smoga dpermudhkan..

Sy 16 weeks 5 hari. First pregnant. Due 5/11/2020. Selamat Hari Raya. Sy doakan semoga awk and baby shat serta dipermudahkan urusan bersalin nnti.

4y ago

Aamiin..terima ksih sis..berseri sis..smoga dpermudahkan buat sis dan smuanye sihat2 shaja..

Sama laa kita😍 due beza sehari baby pn masi seronok raya dlm perut😂 selamat hari raya aidilfitri..smoga dpermudahkan smua urusan akan dtg nti😊

4y ago

Tk sbr nk tgok bby..haha itulah..aamiin..smoga urusan kita dpermudahkan..

Semoga dpermudahkan urusan bsalin sis. Sy skrg 38w5d, doakan jg sy dpermudahkan urusan bsalin. In sha Allah, aamiinn

Smoga urusn brslin kita semua, dipermudhkn dn berjln lncr ..bersalin normal tnpa jahitn dn dlm keadaan sihat2 brsma bby..

4y ago

Aamiin...smoga smuanya lancar