Baby raya

Assalamualaikum dan hai semua..mommy2 semua kandungan dah ke berapa minggu?..Jom share sama2..saya first pregnant 39 minggu 3 hari n baby still selesa lagi dalam perut ni hah..due date 28 May..jom share pengalaman2 mommy semua and saya nak ucapkan Selamat Hari Raya Aidilfitri buat semua.. Doakan dpermudah urusan bersalin n saya doakan juga untuk mommy2 yang sedang menunggu due dpermudahkan urusan serta dikurniakan zuriat bgi mommy2 yang still menunggu cahaya mata..aamiin #stayathome #doa baik2 #wearesuperwomen

Baby raya
45 Balas

Raya ni baru 22 weeks..ramai dah tegur..dah nampak baby bump..xeh sorok dah hu..hu..alhamdulillah..sihat je raya ni..mkn pun lalu je..dulu2 pun pernah beraya pregy anak ke 3 dan bersalin 2 minggu sblm raya anak ke 4...kali ni beraya pregy utk anak ke 5..

4y ago

Alhmdulillah..moga dua2 sihat..seronok bby ye..jga diri sis..