Baby raya

Assalamualaikum dan hai semua..mommy2 semua kandungan dah ke berapa minggu?..Jom share sama2..saya first pregnant 39 minggu 3 hari n baby still selesa lagi dalam perut ni hah..due date 28 May..jom share pengalaman2 mommy semua and saya nak ucapkan Selamat Hari Raya Aidilfitri buat semua.. Doakan dpermudah urusan bersalin n saya doakan juga untuk mommy2 yang sedang menunggu due dpermudahkan urusan serta dikurniakan zuriat bgi mommy2 yang still menunggu cahaya mata..aamiin #stayathome #doa baik2 #wearesuperwomen

Baby raya
45 Balas

Skrg da 40 minggu 2 hari. Due date 22/5/2020,tp lepas dktr check hr khamis tu,sy diberi masa extra 6 hr. Incase xbersalin lagi,29/5 dah kena serah diri,masuk wad😀😀

4y ago

Bby seronok dlm perut lagi..smoga dpermudahkan buat sis...moga semuanya selamat..aamiin