Selera Makan Kurang

Assalamualaikum dan hai mommies Nak tanya normal ke dah 6 bulan tapi baru start xade selera makan.

2 Balas

Setiap pregnant women tu berbeza experience dia. Kalau macam saya, awal2 mengandung memang tak selera makan. Sampai kena gastrik. Paksa diri makan sebab kesian kat baby dalam perut. Tapi lepas masuk 2nd dan 3rd trimester, berselera sangat pulak. Sampai mendadak naik berat badan 🤭

4y ago

Semoga sis dipermudahkan urusan juga. Aamiin 3x 🤲🏻

Sama mcm saya sis, entah masa awal hari tu mual teruk sampai tak boleh nak makan bila dah ok sikit dah ada selera. Yg ni bila masuk 6 week takde selera waktu malam plk.