Kurang makan

Hai nak tanya normal ke kalau dah masuk 16 weeks tapi takde selera nak makan?

6 Balas

samalh...sy 13week dh kurang mkn xmcm sblm ni kuat mkn...tp perut sntiasa lapar..skrg ni klu lapar sy sllu mkn buah2 sja...

Samalah dengan saya baru 12w tapi langsung takde selera nak makan. Tapi perut rasa lapar je 😭😌

awak kita sama sy 13w5d xde slera mkn dh . lpar tu lpar tp dpt mkn siket jer 🥲

makan sikit2 tapi kerap sis. risau juga klu tak makan.

salad & buah yg terbaik. cpt lapar tp x tahu nk makan apa

1y ago

btol...bergoreng sy smua x lalu..dh lama x memsk utk husband..sian dia hehe

normal, kadang2 badan Masih tak selera