suami boleh teman ke bersalin semasa PKPP

Assalamualaikum dan hai korang. Saya 32 weeks skrg. Mau tanya, sekarang suami dah boleh teman ke kita utk proses bersalin di hospital kerajaan ? Saya pilih HTAA kuantan. Ada sesiapa bersalin dalam tempoh pkpp ni?

1 Balas

Setakat skrg suami mmg xboleh teman lagi.. suami kena tggu di luar dan dipanggil utk azan baby lpas deliver.. dan diberi masa skit utk siap baby masa dekat wad lpas bersalin.. spanjang warded pn xboleh teman dan melawat.. kalau nk hntar mknn atau brg just pass dekat guard saja..