Cucuk Anak

Assalamualaikum... Dalam keadaan sekarang kawalan pergerakan telah dikeluarkan oleh kerajaan... Jika anak ada cucuk bulanan mcm mana? Bimbang nk keluar musim virus ni...

6 Balas

Boleh je pegi ke KK yg biasa.. tp kalau was2, ada rezeki lebih, ambil Di klinik biasa sementara keadaan nk reda. Klinik biasa, kurang ramai.. tp risikonya tetap ada. Skrng ni kt mana2 pun ada. Tp yg penting, Anak kena amek vaksin.. sekarang ni byk penyakit 😘💜

g mcm biase je sis...sy pon tdi bawak anak g check up....sblum masuk kk nurse check suhu badan and bagi pakai hand sanitizer...

boleh ke mntk delay checkup ank ye smpai keadaan reda..risau nak bwk dlm keadaan skrg ni..

Boleh call kk utk delay. Nurse kk saya bru call bgtau

kalau anak ade cucuk hari tu g jelah tu dibolehkn .

Kk pun dh ketat kawalannya. Jgn risau.