Betul positif kh

Assalamu'alaikum bund boleh tnyak x, tok betul positif kh, mek Lambat 3 hari je, x dtg period, rasa mcm x percaya je, kmk pun rasa x cayak mok Test tek, cuma badan mcm rasa pelik lah, berani kan dirik beli Pregnant test, end thenn ada 2 garis, tpi betul kh mengandung🙏. #firstmom

Betul positif kh
15 Balas

positive tu sis , boleh buat kiraan berapa minggu if dah lepas 6minggu dah boleh pergi scan . kalau dah 10minggu boleh pergi bukak buku pink . tahniah sisss

12mo ago

Alhamdulillah, tq sis☺🙏.

nang positif ya sis.. kmk pun sma 3 ari lmbt period. then sje bt pregnancy test .. kluar double line pekat.. breast rsa bengkak. sakit mun disentuh

12mo ago

tq sis🥰

aok sis.. nang positive ya . sama mcm kmk juak,sminggu lmbt then bdn rasa lain2 trus kmk cek nait 2 line.. tahniah sis...

12mo ago

Terimakasih sis, Tahniah juak sis🙏

tahniah . pregnant tu. nanti confirmkan sekali lagi dekat KK ye. jmpe doktor cakap nak sahkan pregnancy ye.

12mo ago

Alhamdulillah 😊🙏, tq sis.

Insyallah positif dh tu. Sy nye harini patutnya period tp sy terus chexk terus double line.. Hahahaa

12mo ago

alhamdulillah, tahniah sis🙏

Sy lambat 1 hari saja bila test dah naik 2 line pekat. Instinct sy boleh rasa mmg ada. Tahniah sis

12mo ago

Alhamdulillah 🙏 Tahniah sis

ya Allah bestnya... semoga Allah permudahkan segala urusan sis...

12mo ago

Amin , terimakasih ya sis☺.

Tahniah sis doa kan saya ada rezeki zuriat tauu ttc ☺️

12mo ago

Aminnn trme kasih sis 🥰

Tahniah sis✨ . Jaga dirik dan kandungan ktk selalu🤍

12mo ago

terimakasih sis, insya'allah akan jaga bait" sis🙏

sis test time bla? seeloknya awl pgi time prut ksong..

12mo ago

tadi siang pukul 12 sis, sbb rasa dah xdpt tunggu pagi gik, mek tok jenis x sabar🙈, kmk rasa x cayak, habis mkn tok mek suruh husband mek beli gik pregnant test, baru je lepas test, hasil pun sama garis 2 .