Betul positif kh

Assalamu'alaikum bund boleh tnyak x, tok betul positif kh, mek Lambat 3 hari je, x dtg period, rasa mcm x percaya je, kmk pun rasa x cayak mok Test tek, cuma badan mcm rasa pelik lah, berani kan dirik beli Pregnant test, end thenn ada 2 garis, tpi betul kh mengandung🙏. #firstmom

Betul positif kh
15 Balas

sis test time bla? seeloknya awl pgi time prut ksong..

1y ago

tadi siang pukul 12 sis, sbb rasa dah xdpt tunggu pagi gik, mek tok jenis x sabar🙈, kmk rasa x cayak, habis mkn tok mek suruh husband mek beli gik pregnant test, baru je lepas test, hasil pun sama garis 2 .