Betul positif kh

Assalamu'alaikum bund boleh tnyak x, tok betul positif kh, mek Lambat 3 hari je, x dtg period, rasa mcm x percaya je, kmk pun rasa x cayak mok Test tek, cuma badan mcm rasa pelik lah, berani kan dirik beli Pregnant test, end thenn ada 2 garis, tpi betul kh mengandung🙏. #firstmom

Betul positif kh
15 Balas

positive tu sis , boleh buat kiraan berapa minggu if dah lepas 6minggu dah boleh pergi scan . kalau dah 10minggu boleh pergi bukak buku pink . tahniah sisss

12mo ago

Alhamdulillah, tq sis☺🙏.