tumit kaki

Assalamualaikum. Boleh sye tau siapa pernah jdi mcm dalam gmbr tu ? Dan ap ubatnye ? Sebelum jdi mcm tu gatal then berair. Lme2 merebak. Nk bjalan sakit sngt.

tumit kaki
2 Balas

maaf puan sy tidak pnh alaminya ..better puan pergi klnik jmpe doc..tuk dptkn rawatan..supaya ianya tidak memudaratkan keadaan puan pd ms akn dtg .mg cpt sembuh dan dpmudahkan segala urusan..aamiin