Ada tak yang pernah jadi mcm saya

Saya pregnant bru nk msuk 6 mnggu,knapa ye kalau lepas buka puasa,mkn nasi even lauk tu x pedas,sye jdi cirit birit,lepas tu bile tgh mlm dlm pkul 1 pagi perut jdi kembung,sye sedawa smpai termuntah,kepala jdi sakit je..masa ngndung ank first tak pernah jadi mcm ni..ada x tips nk hilang kn skit kpala,kembung perut ni... btw skit kpala ni biasa time bngun pagi, tghri n tgh mlm...

1 Balas

Mungkin badan banyak angin, mungkin gastrik, mungkin gerd… better sis ke klinik