nak tahu

Assalamualaikum.. blh tak bgi cadangan...klau lpas ibu bersalin.. sllunya ibu akn mkn pil perancangan, cucuk atau pakai alat ?

2 Balas

Klu pil kena make sure awk tu mmg patuh bila bab mkn pil tu😆. Klu awk cucuk bontot tu, mmg badan akan naik berganda, ibu kena redha la. Haha klu tanam kt tgn tu kwn sy buat tp tgk mcm ok jgk.

ouh yer.. sya ni first pregnant.. tu yg tak tahu sngt.. jururawat la yg suruh merancang.