tak perlu

Assalamualaikum. Bila tgk post2 kat sini hati ni terusik nak menegur. Saya rasa tak perlu tunjuk baby bump tanpa lapik. Sebab dalam ni tak semua perempuan. Aurat bagi kita yg islam ni. Memang kadang niat nak share je tp sampai terlepas pandang soal aurat mummies sekalian. Lagi pula aurat sesama perempuan dari pusat ke lutut kan? Maaf kalau ada yang tak senang dengan teguran ni.Salam aidil adha. ?

37 Balas

Betul tu..kdg2 ada yg sengaja tunjuk..tgkp gmbar sambil pegang perut atas & bawah..mmg nmpk la bntuk baby bump tu..