Jantina baby

Assalamualaikum, betul ke orang kata bentuk perut kita bole tahu jantina bayi? Mmg betul ke? #seriusnanya #ingintahu

36 Balas

Kadang soalan tentang perut bulat or lonjong bujur ni buat kite sakit aty… belum scan pape dah kata girl la boy la… kecik aty kdg2 sbb mengharapkn jantina yg kite nak kn… perut pun kecik lagi… org lain dah mcm ahli nujum boleh tahu ye dok laki ke pempuan… tggu la kite scan dlu ke ape… suka sgt nk patahkan semangat org awal2… jdi x semangat nk pregnant bila org kata jantina ni la itu la…lagi2 bab baby berlainan jantina x ngam or ngam ngan kite ketika pregnant… pdhal x betul pun… elok je keluar lain…suke sgt jadi ahli nujum..scan pun kadang x betul apatah lagi main teka teki

1y ago

Ha btul tu ..saya pun alami bnda yg sama..bkn x leh terima kenyataan kn cm x perlu lh mcm awk ckp pthkn semgt kite..biarlh hjg2 nanti bru kite cnfirmkn..kdang bila org cakap bntuk perut ni tertengok perut sndri eh btul ke jntina tu tapi abaikn ckp org nnti kte stresss bby pun ikut sama😊