Benjolan diketiak ketika pregnant 21 weeks

Assalamualaikum hai... Normal ke ada benjolan diketiak? Pada Mula mcm jerawat lps 2 lama jdi Makin sakit dan jadi besar #ingintahu

3 Balas

saya ada benjolan juga masa hamil. terus gi klinik sbb risau tanda awal kanser sbb keluarga ada sejarah kanser. Doktor buat pemeriksaan di ketiak dan payudara, doktor kata lump dari kulit mcm radang, bukan ketumbuhan dan lain2.. So, better awak cek dgn doktor sbb keadaan kita berbeza

2y ago

Terima kasih... risau juga,pada Mula jerawat

Saya baru je timbul benjolan semalam di ketiak kanan. Sakit jugak. Harini benjolan tu dah kecik sakit pon dh kurang. Sebelum kawin pon mmg pernah jadi benjolan akan muncul 2 ke 3 hari, sakit, lepastu hilang. X pasti sebab apa x pernah cek 😅

aah la.. sya pown jdi mcm awk.. tpi x sakit.. skarang dh mkin ok.. dlu pown sya selalu jdi sbelum mngandung.. mgkin sbb kita pakai deodarant kowt

2y ago

klau mkin surut x pa sis., klau masih sakit, sya nasihatkn baik pegi jumpa doktor..