Sakit pinggang and belakang

Assalamualaikum bakal ibu semua..normal ke klau dah masuk 14 weeks pinggang n bahagian pinggul tu rse sakit biler nak bgon dari duduk dan nak ubah posisi tidur.

1 Balas

Normal, awk kena experiment cara duduk yg betul utk ibu mengandung dan posisi semasa tidur. Benda ni sgt mainkan peranan. Mcm posisi tidur. Saya pernah kena setiap kali nk tukar or bgn je dri tidur mesti sakit. Bila ubah alhamdulillah x sakit dh

2y ago

faham sis..thanks for the tips