tanda bersalin

assalamualaikum. Apa tanda bersalin mommy2 ya? Saya harini 38minggu 2hari. dari tengahari tadi sakit, sampai ke maghrib. now da stop. Rasa sakit cam nk membuang, sakit pinggang, perut mengeras.. dan nk tanya, warna lendir yg keluar tue warna apa? Mak cakap dia dlu warna mcm hingus hijau tue..tp ada baca kat google the asian parent tanda2 nk bersalin lendir tue warna putih jernih dan seakan merah jambu (beserta telur). dan lg 1 lendir bercampur darah. Saya punya lendir warna jernih. betul ke salah? Mohon mommy2 share tanda2 bersalin ikut pengalaman masing2. thanks. Doakan saya n baby selamat dan dipermudahkan dlm proses bersalin ye. Due date;10/10/19

9 Balas

Kluar lendir bercampur drh sikit..lps 2 skt kt pinggang..makin lama makin kerap

5y ago

Jernih