Tanda Bersalin

Saya hamil 38minggu 2 hari, Baru tadi ada keluar keputihan atau lendir warna kuning. Itu tanda tanda nak bersalin ke? Baby masih kerap tendang. Org ckp air ketuban warna jernih dan tekstur dia berair bukan jenis lendir. Macam mana ya? Takut nanti ke hospital, false alarm pulak.

2 Balas

Mungkin tu keputihan je kot.. Sy ada baca kalau ada lendir mcm darah, pecah air ketuban tu mcm jernih dgn contraction tu tanda2 dekat nak bersalin.. Sy pun menunggu hari ni..

Mybe keputihan.. Sy ank first kluar tnda lendir cmpur darah skit, ank second leaking ketuban..