First time dapat merasa jadi ibu

Assalamualaikum anak mummy 🥹

First time dapat merasa jadi ibu
10 Balas

alhamdulillah tahniah awak semoga bby dn ibu siht2 selalu tau ❤️❤️ doakn sy pula. sy blum p scan lagi 🫣🫣

Alhamdulillah, tahniah due date kita lebih kurang je dekat2.. td scan kat KK untuk 12week baby dah lonjak2 dalam perut

tahniah awakkkk 🥰🥰 sy pun xsbr nk g scan next week . semoga awak dn baby sihat2 selalu

1y ago

wahh terima kasih..awak pun sama tahniah..🫶🏻

Semoga baby membesar dengan sempurna dan baik🤍 doakan baby saya juga ya☺️ first baby too🥹

alhamdulilah tahniah puan..brpa weeks scan ni..moga baby mmbesar dengan baik ya..amiin

1y ago

alhamdulilah

Alhamdulillah tahniah puan semoga malaikat kecil terus membesar sihat sempurna Aamiinn 🤲

1y ago

amin2 🫶🏻

alhamdulillah. tahniah puan..jga kandungan elok2.

1y ago

terima kasih 🫶🏻

tahniah puan.. doa kn saya juga okay 😊

1y ago

Amin2 🫶🏻

Comel nye.. tahniah sis..

1y ago

terima kasih 🫶🏻

Tahniah awak 😍

1y ago

terima kasih 🫶🏻🫶🏻