selsema dan batuk

assalamualaikum, sye first time jadi mummy.. nk tnye ubat ape yg sesuai utk selsema dan batuk? utk kandungan 28 weeks..#ingintahu #SeriusTanya #newmom #bantusharing

5 Balas

saya dh seminggu lebih batuk, makan ubat kk bagi pon x jalan..last2 beli ubat batuk cap ibu dan anak kat caring.. alhamdulillah 3hari baik batuk..kalau tidak sakit betul perut asik batuk

waalaikumussalam, semasa pregnant kena hati hati consume any ubat, jadi pergi kk / hospital untuk jumpa doctor, dapatkan consultation dan ubat apa yang sesuai dan selamat.

2mo ago

terime ksih jwb komen sy, alhamdulillah sye dh gi kk semlm..doc dh bgi ubt selsema dn batuk hrini dh kurng sikit..

sy pun ada selsema bru² ni..kebetulan ada check up dgn nurse..so trus minta dkt nurse nk ubt..tp nurse pun akn consult dgn Dr dlu..so btter g KK ye awk..

2mo ago

tq awak bls komen🥰

better pergi klinik. klinik gov or swasta. consult dgn doc. sbb time pregnant xleh sebarangan ambil ubat.

2mo ago

okey awk☺️

Pergi klinik