Pengambilan susu

Assalamualaikum alls ... eida nak tanya.. korang pregnant ambil susu start berapa minggu ?? and jenis susu yg you all ambik tu susu apa yeee ??? saya first time so banyak perkara belum tau ..

27 Balas

saya minum susu hl je dari awal pregnant.

4y ago

tq info

Sye minum fernleaf jee yg family punye

4y ago

Pada sye manis jgak susu ni..tp sye buat ikut tekak sye..kurangkan jumlah susu lebihkan air suam ..

Susu kurma farmfresh n anmum..

Tak ambil. Sy makam pil.kalsium

4y ago

Pil kalsium pengganti susu. Sy mintak dgn doktor 4 serangkai + pil kalsium

Enfamama coklat sedaaap!

4y ago

ramai jugak yg suggest ni . insyaallah .. tq awak

Saya minum similac

4y ago

Saya tak sure lah tp awk boleh request free sample dekat website dia

Dr awl pregnant