Merancang

Assalamualaikum, Hi Akak2 nak tnya sikit, kalau kita da hbis pantang (69hr) and dah habis darah nifas, soalannya kalau kita bersama dgn suami sekarang sebab darah nifas dah berhenti hri yang ke 44 hr tu, cumanya darah period je dok maii2 lagi, ada kemungkinan ke kalau suami pancut dalam boleh lekat?

1 Balas

Ada sis.. sbb tu dinasihatkan guna perancang. Kwan sy hbis pntang lekat lagi sorg. Ank pertama ckup stahun. Brslin ank no 2..