Pantang dekat dua minggu dah bersama suami 😅

Hi moms , BARU SAHAJAA KEGURURAN ANAKK KEDUA dan sekarang masih dalam pantang sepatut nye 44 hari kan ??? Tapi sya baru 2 minggu berpantang DARAH NIFAS HABIS KERING , saya tak mampu tahan nafsu terlajak dengan cik abg bersama selepas mandi bersih 🫣 Nak tanya pendapat adakah boleh tau tidak kalau darah nifas kering terus bersama suami ???? #pertanyaan #masihbdalampersoalan #KongsiIlmu

4 Balas

Bole sis asalkan sis mandi wajib dulu just after darah nifas dah habis

bole je da takda darah. 🤭🤭🤭 tu je stabilkan mood..

Nifas dah kering, mandi hadas dulu, baru lah bersama suami.

Kalau ok 14 hari je. Kalau tak ok cont 21 hari.